.

Ο Π. Μπασουράκος, είναι στη διάθεσή σας και για online συνεδρίες αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του ως διατροφολόγος. Online υπηρεσίες πλήρως εξατομικευμένες στην περίπτωσή σας είναι σε θέση να σας τις παρέχει μέσω Skype, Email και Messenger.

Fit3D-Τρισδιάστατη απεικόνιση σώματος

To 1o στην Πελοπόννησο

Διάρκεια: 15 λεπτά

Η σάρωση Fit3D είναι πλατφόρμα τρισδιάστατης απεικόνισης που παρέχει την ανάλυση στάσης του σώματος,συνολικού βάρους, σύστασης σώματος και αξιολογήσεις ισορροπίας .Μέσα από μια πλήρη εικόνα 360° μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένα διαιτολόγια. Με το Fit3D μπορούμε να έχουμε εκατοντάδες μετρήσεις (αρθρώσεις, περιφέρειες, όγκους, επιφάνειες, περιγράμματα κ.ά.) μέσα από μια σάρωση μόλις 35 δευτερολέπτων.
Body Shape Rating: είναι μια κλίμακα 100 βαθμίδων που χρησιμοποιεί συντελεστές SBSI, ABSI, αναλογία όγκου κορμού/ποδιών, ποσοστό σωματικού λίπους.
Περιφέρειες: Λαιμού, Στήθος, Μέσης, Γοφών. Όγκου Κορμού/ποδιών.

Ζυγός κάθισμα Charder MS5810 για AΜΕΑ

Διάρκεια: 15 λεπτά

Πάντα με έμφυτη & ιδιαίτερη ευαισθησία σε ΑμΕΑ,παιδιά,οικογένειες και ηλικιωμένους, ειδική ζυγαριά-καρεκλοζυγός για ΑμΕΑ ή τραυματισμένους διαιτώμενους κάθε ηλικίας. Στο χώρο μας ή κατ΄οίκον επίσκεψη σε τετραπληγικούς.
Περιγραφή Προϊόντος: Εύρος μέτρησης: 200 κιλά. Κλίμακα: 50 γραμ.< 100 κιλά > 100 γραμ.
Διαστάσεις: 1000 x 920 x 600 χιλ. Βάρος ζυγού: 18 κιλά.
Χαρακτηριστικά: Μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή, θερμικό εκτυπωτή TP2100.
Λειτουργίες: ZERO,TARE, ON/OFF, kg/lb, AUTO OFF.
Ρεύμα: Μπαταρίες ΑΑ Χ 6 / Μετασχηματιστής.
Αξεσουάρ: Θήκη μετασχηματιστή ST-8236, εκτυπωτής TP2100.
Πιστοποίηση: CE0434.

soma nutri

Διαιτολογικό λογισμικό Soma Nutri

H διάρκεια ποικίλει

Ταξινόμηση των διατροφών με βάση τον τρόπο δουλειάς σας. Γρήγορη εύρεση και χαρακτηρισμός διατροφών!Ισχυρό Εργαλείο Ελέγχου.Πλήρως Δυναμικές Εκτυπώσεις:Προσαρμογή μεγέθους γραμματοσειράς,εμφάνιση ή όχι μερίδων,γραμμαρίων.Διαμόρφωση από το επίπεδο της διατροφής έως και το επίπεδο του τροφίμου.Διαιτητική Εντολή και Κατανομές.Σχεδιάζουμε με ακρίβεια την διατροφή για όλα τα περιστατικά.Προσαρμογή βάρους,θερμίδων στις πραγματικές συνθήκες.Στοχοποίηση θερμίδων,πρωτεϊνών,υδατανθράκων,λίπους.Διαιτητικές Προσλήψεις Αναφοράς-DRI. Διατροφή με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Δείτε την  κατανομή λίπους με Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος ως μία εξατομικευμένη υπηρεσία: Λιπώδης – άλιπη μάζα, οστική-μυϊκή μάζα, πρωτεΐνες-συνολικά υγρά,  ενδοκυττάριο-εξωκυττάριο υγρό, μεταβολική ηλικία, σπλαχνικό λιπος κ.ά. Περισσότερα..

Διατροφολόγος online

Λογισμικό οπτικοποίησης σωματομετρήσεων

Η διάρκεια ποικίλει

Παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης για τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση σωματικού βάρους, στοχοποίηση σωματικού βάρους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα,υπολογισμός κινδύνου, βασικές μετρήσεις Περισσότερα..

Μέτρηση Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας

Πραγματοποίηση τεστ μέτρησης Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας, με τη μέθοδο της έμμεσης θερμιδομετρίας, με τον αναλυτή μεταβολισμού Fitmate PRO & Μέτρηση VO2Submax με κυκλοεργόμετρο της Monark Περισσότερα..

Διάρκεια: 15 λεπτά
Ελέγχει την ορθή κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής,του διατροφικού σχήματος που ακολουθείται,την επιτυχία οποιασδήποτε αντιοξειδωτικής αγωγής ή άλλων φαρμακευτικών θεραπειών, παθολογικές καταστάσεις. Περισσότερα..
Διάρκεια: 15 λεπτά
Λήψη δερματοπτυχών με το όργανο ακριβείας Harpenden, σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται για μετρήσεις λίπους στην επιφάνεια του δέρματος (από το οποίο εκτιμάται το σωματικό λίπος). Περισσότερα..

Προπλάσματα εκπαίδευσης στα τρόφιμα

H διάρκεια ποικίλει

Παρέχεται η μοναδική δυνατότητα οπτικοποίησης των μερίδων τροφίμων και ποτών, με ειδικά προπλάσματα τροφίμων. Περισσότερα..

 

Προπλάσματα εκπαίδευσης στα τρόφιμα

Λιπομετρητής Tanita DC-360 S Φορητός

Διάρκεια: 15 λεπτά

Η Tanita DC 360 είναι ένας νέος επαγγελματικός λιπομετρητής που χρησιμοποιεί την μέθοδο της Βιοηλεκτρικής Εμπέδησης, δύο συχνοτήτων,παρέχοντας ακρίβεια και αξιοπιστία. Ταχύτατη ανάλυση σύστασης σε ολόκληρο το σώμα σε 15’’. Τεχνολογία ΒΙΑ δύο συχνοτήτων. Υψηλή ικανότητα ζύγισης 270kg. Αυτόματη αποθήκευση των αποτελεσμάτων σε κάρτα μνήμης SDΑ•Αποτελέσματα: Βάρος-Λίπος %, Συνολικά Υγρά %Μυική Μάζα, Φυσική Κατάταξη, Οστική Μάζα, Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός, Μεταβολική Ηλικία, Δείκτης μάζας σώματος, Σπλαχνικό λίπος. Χαμηλότερη πλατφόρμα για πιο εύκολη πρόσβαση. Ενσωματωμένος θερμικός εκτυπωτής

Λογισμικό Bodystat-Body Manager Software

Η διάρκεια ποικίλει

Ανάλυση σύστασης σώματος σε δισέλιδη αναφορά . Ανάλυση τάσης (Trend Analysis). Καταγραφή της εξέλιξης από συνεδρία σε συνεδρία μέσω διαγραμμάτων που περιλαμβάνουν τις βασικές παραμέτρους της σύστασης του σώματος δηλαδή συνολικό βάρος,λίπος,άνυδρη άλιπη μάζα,νερό. Εναλλακτικές Eξισώσεις για τον προσδιορισμό των επιπέδων λίπους και άλιπης μάζας στις κατηγορίες: Παιδιά4–17 ετών, Αθλητές, Ηλικιωμένοι. Εναλλακτικές Εξισώσεις Εκτίμησης Βασικού Μεταβολισμού. Brozek and Grandeo Schofield. Harris Benedict. Δυνατότητα Επιλογής από τον χρήση των φυσιολογικών ορίων.

Διαλειμματική υποξία airzone

 

To 1o στην Ελλάδα

Διάρκεια: 30 λεπτά

Χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Μεταβολική ενεργοποίηση: αύξηση στη καύση λίπους. Αύξηση της σωματικής και πνευματικής απόδοσης και της ευεξίας. Διέγερση του Q10 στο σώμα. Υποστήριξη για απώλεια βάρους μέσω ενεργοποίησης του μεταβολισμού των λιπών. Αύξηση της ελαστικότητας των αγγείων και ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Βελτίωση της αντοχής στο στρες μέσω ενεργοποίησης του παρασυμπαθητικού νευρικού συτήματος. Βελτίωση της συνολικής κυκλοφορίας και παροχή κυττάρων με οξυγόνο. Ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και αυτο-θεραπευτικές δυνάμεις. Υποστήριξη αναγέννησης και αποτοξίνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δρ. Μπασουράκος είναι ο πρώτος ιδιώτης που φέρνει το cardioscan Airzone στην Ελλάδα.

Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης

Η διάρκεια ποικίλει

Η τεχνολογία Fitmate επιτρέπει την πραγματοποίηση VO2max & VO2Submax με κυκλοεργόμετρο της Monark. VO2max, καρδιακός ρυθμός και σχετικές παραμέτρους με ρυθμό δειγματοληψίας 15 δευτερολέπτων. Προκαθορισμένα πρωτόκολλα άσκησης VO2max & VO2Submax/προκαθορισμένα από το χρήστη. Αυτόματη και ρυθμιζόμενη ανίχνευση Αναερόβιου Κατωφλιού. Αυτόματη αντιστάθμιση RQ κατά τη διάρκεια της ηρεμίας και της βαθμιαίας άσκησης. Εργομετρικός έλεγχος μέσω αυτόματου ή χειροκίνητου πρωτοκόλλου. Υπολογισμός ζωνών προπόνησης με βάση τη σχέση μεταξύ VO2 και HR τόσο στο VO2max όσο & το VO2Submaxτ. Πιστοποιημένο Golden Standard. Ο Π. Μπασουράκος μπορεί να αξιολογήσει και ως Διατροφολόγος online την πορεία της φυσικής σας κατάστασης.

Βιοηλεκρική εμπέδηση με Multiscan 5000

Το 1ο στην Ελλάδα

Η διάρκεια ποκίλει

Το Multiscan 5000 είναι μια από τις κορυφαίες συσκευές παγκοσμίως η οποία σκανάρει το σώμα σε 50 διαφορετικές συχνότητες εφαρμόζοντας τη μέθοδο της Φασματοσκοπίας Βιοηλεκτρικής Εμπέδησης(BIS). Τιμές εμπέδησης σε 50 συχνότητες με εύρος από 5 kHz έως 1000 kHz. Resistance σε 50 συχνότητες με εύρος από 5 kHz έως 1000 kHz με εύρος από 5 kHz έως 1000 kHz. Phase Angle σε 50 συχνότητες με εύρος από 5 kHz έως 1000 kHz. Γράφημα BIVA Vector συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αναφοράς του πληθυσμού. Διάγραμμα Cole-Cole. Χωρητικότητα Κυτταρικής Μεμβράνης•Characteristic Frequency. Όγκος της Υπερ-υδάτωσης σε lt (OHY)

Bodystat Multiscan 5000

Σταθμός ύψους–βάρους seca285-MedicalLine

Διάρκεια:  15 λεπτά

Ασύρματος σταθμός μέτρησης ύψους και βάρους(III).Ο ασύρματος 360° σταθμός μέτρησης seca284 πραγματοποιεί μέτρηση ύψους και βάρους σε ένα μόνο βήμα. Άλλα πρόσθετα οφέλη είναι η υψηλής ποιότητας ζυγαριά ενσωματωμένη σε σταθερή γυάλινη βάση,η βάση για τις φτέρνες και ο χάρακας του κεφαλιού με την ενσωματωμένη secaFrankfurt Line για τοποθέτηση του κεφαλιού με ακρίβεια.Διαθέτει επίσης δύο οθόνες.Μία άμεση ανάγνωση του ύψους από τον χάρακα της κεφαλής και μία οθόνη αφής που δείχνει ύψος, βάρος και το αυτόματα υπολογισμένο BMI.Μεταδίδει όλες τις μετρήσεις μέσω της ασύρματης τεχνολογίας seca360°σε pc.

Ομοιώματα μυών

Η διάρκεια ποικίλει

1-lb Muscle Replica Αντίγραφο μυός 1/2 κιλού
1-oz Muscle Replica with magnet Αντίγραφο μυός με μαγνήτη

Ομοιώματα σωματικού λίπους

Η διάρκεια ποικίλει

1-lb Fat Replica Τρισδιάστατο αντίγραφο σωματικού λίπους 1/2 κιλού
(διαθέτει τον όγκο και το βάρος 1/2 κιλού λίπους)
1-oz Fat Replica Αντίγραφο λίπους

Διαδραστικό παιχνίδι – βιωματική εκμάθηση

Διάρκεια: 15 λεπτά

Ο δρ Μπασουράκος, με πολυετή εμπειρία στην Τριτοβάθμια Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, δίνει ειδική έμφαση στην εκπαίδευση νηπίων και μαθητών δημοτικού πάνω στην υγιεινή διατροφή, με διαδραστικό παιχνίδι και βιωματική εκμάθηση στον άνετο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του γραφείου του. Οι νέες εγκαταστάσεις των γραφείων του βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, στη λεωφόρο Λυκούργου 125 (ισόγειο).Ο άνετος χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με τα πόδια, με ποδήλατο ή αυτοκίνητο, ακόμη και για μαμάδες με καροτσάκι μωρού ή και για αμαξίδιο ΑμεΑ.

Επικοινωνήστε με τον Δρ. Παναγιώτη Μπασουράκο για την παροχή πλήρως εξατομικευμένων υπηρεσιών που ταιριάζουν στην περίπτωσή σας.