Ο Π. Μπασουράκος, είναι στη διάθεσή σας και για online συνεδρίες αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του ως διατροφολόγος. Online υπηρεσίες πλήρως εξατομικευμένες στην περίπτωσή σας είναι σε θέση να σας τις παρέχει μέσω Skype, Email και Messenger.

Fit3D-Τρισδιάστατη απεικόνιση σώματος
15 λεπτά
Η σάρωση Fit3D είναι πλατφόρμα τρισδιάστατης απεικόνισης που παρέχει την ανάλυση στάσης του σώματος,συνολικού βάρους, σύστασης σώματος και αξιολογήσεις ισορροπίας .Μέσα από μια πλήρη εικόνα 360° μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένα διαιτολόγια. Με το Fit3D μπορούμε να έχουμε εκατοντάδες μετρήσεις (αρθρώσεις, περιφέρειες, όγκους, επιφάνειες, περιγράμματα κ.ά.) μέσα από μια σάρωση μόλις 35 δευτερολέπτων.
Body Shape Rating: είναι μια κλίμακα 100 βαθμίδων που χρησιμοποιεί συντελεστές SBSI, ABSI, αναλογία όγκου κορμού/ποδιών, ποσοστό σωματικού λίπους.
Περιφέρειες: Λαιμού, Στήθος, Μέσης, Γοφών. Όγκου Κορμού/ποδιών.

Ζυγός κάθισμα Charder MS5810 για ΑμΕΑ
15 λεπτά
Πάντα με έμφυτη & ιδιαίτερη ευαισθησία σε ΑμΕΑ,παιδιά,οικογένειες και ηλικιωμένους, ειδική ζυγαριά-καρεκλοζυγός για ΑμΕΑ ή τραυματισμένους διαιτώμενους κάθε ηλικίας. Στο χώρο μας ή κατ΄οίκον επίσκεψη σε τετραπληγικούς.
Περιγραφή Προϊόντος: Εύρος μέτρησης: 200 κιλά. Κλίμακα: 50 γραμ.< 100 κιλά > 100 γραμ.
Διαστάσεις: 1000 x 920 x 600 χιλ. Βάρος ζυγού: 18 κιλά.
Χαρακτηριστικά: Μεταφορά δεδομένων σε υπολογιστή, θερμικό εκτυπωτή TP2100.
Λειτουργίες: ZERO,TARE, ON/OFF, kg/lb, AUTO OFF.
Ρεύμα: Μπαταρίες ΑΑ Χ 6 / Μετασχηματιστής.
Αξεσουάρ: Θήκη μετασχηματιστή ST-8236, εκτυπωτής TP2100.
Πιστοποίηση: CE0434.

Δείτε την  κατανομή λίπους με Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος ως μία εξατομικευμένη υπηρεσία: Λιπώδης – άλιπη μάζα, οστική-μυϊκή μάζα, πρωτεΐνες-συνολικά υγρά,  ενδοκυττάριο-εξωκυττάριο υγρό, μεταβολική ηλικία, σπλαχνικό λιπος κ.ά. Περισσότερα..

Διατροφολόγος online

Παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης για τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος, διαχείριση σωματικού βάρους, στοχοποίηση σωματικού βάρους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα,υπολογισμός κινδύνου, βασικές μετρήσεις Περισσότερα..

Πραγματοποίηση τεστ μέτρησης Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας, με τη μέθοδο της έμμεσης θερμιδομετρίας, με τον αναλυτή μεταβολισμού Fitmate PRO & Μέτρηση VO2Submax με κυκλοεργόμετρο της Monark Περισσότερα..

Ελέγχει την ορθή κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής,του διατροφικού σχήματος που ακολουθείται,την επιτυχία οποιασδήποτε αντιοξειδωτικής αγωγής ή άλλων φαρμακευτικών θεραπειών,παθολογικές καταστάσεις. Περισσότερα..
Λήψη δερματοπτυχών με το όργανο ακριβείας Harpenden, σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται για μετρήσεις λίπους στην επιφάνεια του δέρματος (από το οποίο εκτιμάται το σωματικό λίπος). Περισσότερα..

Παρέχεται η μοναδική δυνατότητα οπτικοποίησης των μερίδων τροφίμων και ποτών, με ειδικά προπλάσματα τροφίμων. Περισσότερα..

 

Προπλάσματα εκπαίδευσης στα τρόφιμα

Διαλειμματική υποξία airzone

Χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Μεταβολική ενεργοποίηση: αύξηση στη καύση λίπους. Αύξηση της σωματικής και πνευματικής απόδοσης και της ευεξίας. Διέγερση του Q10 στο σώμα. Υποστήριξη για απώλεια βάρους μέσω ενεργοποίησης του μεταβολισμού των λιπών. Αύξηση της ελαστικότητας των αγγείων και ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Βελτίωση της αντοχής στο στρες μέσω ενεργοποίησης του παρασυμπαθητικού νευρικού συτήματος. Βελτίωση της συνολικής κυκλοφορίας και παροχή κυττάρων με οξυγόνο. Ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και αυτο-θεραπευτικές δυνάμεις. Υποστήριξη αναγέννησης και αποτοξίνωσης.

Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης

Η τεχνολογία Fitmate επιτρέπει την πραγματοποίηση VO2max & VO2Submax με κυκλοεργόμετρο της Monark. VO2max, καρδιακός ρυθμός και σχετικές παραμέτρους με ρυθμό δειγματοληψίας 15 δευτερολέπτων. Προκαθορισμένα πρωτόκολλα άσκησης VO2max & VO2Submax/προκαθορισμένα από το χρήστη. Αυτόματη και ρυθμιζόμενη ανίχνευση Αναερόβιου Κατωφλιού. Αυτόματη αντιστάθμιση RQ κατά τη διάρκεια της ηρεμίας και της βαθμιαίας άσκησης. Εργομετρικός έλεγχος μέσω αυτόματου ή χειροκίνητου πρωτοκόλλου. Υπολογισμός ζωνών προπόνησης με βάση τη σχέση μεταξύ VO2 και HR τόσο στο VO2max όσο & το VO2Submaxτ. Πιστοποιημένο Golden Standard. Ο Π. Μπασουράκος μπορεί να αξιολογήσει και ως Διατροφολόγος online την πορεία της φυσικής σας κατάστασης.

Επικοινωνήστε με τον Δρ. Παναγιώτη Μπασουράκο για την παροχή πλήρως εξατομικευμένων υπηρεσιών που ταιριάζουν στην περίπτωσή σας.