Προπλάσματα εκπαίδευσης στα τρόφιμα

Τα προπλάσματα εκπαίδευσης στα τρόφιμα είναι πλαστικές ρέπλικες (αντίγραφα τροφίμων) απαραίτητα για την εξοικείωση των εξεταζομένων πελατών.

Είναι επίσης εξίσου απαραίτητα για την τήρηση της νομοθεσίας περί εξοπλισμού των διαιτολογικών κέντρων και κλινικών μονάδων ελέγχου βάρους. Απεικονίζουν το πραγματικό μέγεθος και τα οπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων και χρησιμοποιούνται. Με αυτό τον τρόπο οπτικοποιείται άρτια και καθίσταται σαφές το μέγεθος των μερίδων και των τροφίμων.

Στο διαιτολογικό γραφείο του Π. Μπασουράκου παρέχονται προπλάσματα εκπαίδευσης στα τρόφιμα. Προσφέρεται η μοναδική δυνατότητα οπτικοποίησης των μερίδων τροφίμων και ποτών, με τα ειδικά προπλάσματα τροφίμων. 100 πλαστικά ομοιώματα τροφών και καινούργια πολύχρωμη plexiglass πυραμίδα η οποία συνδυάζει την Διαιτολογική εκπαίδευση με την φυσική δραστηριότητα.

Αναπαρίστανται οι πέντε τροφικές ομάδες τροφίμων & λιπών. Με τη χρήση της διαχωρίζουμε ανάλογα την ημερήσια διατροφική επιλογή και την κατανέμουμε κατάλληλα στην πυραμίδα.

ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ

Δ : Συμβολίζει τo σωστό μέγεθος μερίδας για ένα σερβίρισμα από την πυραμίδα τροφών USDA.
E : Συμβολίζει το σωστό μέγεθος μερίδας για ένα ισοδύναμο από την λίστα ADA
C : Συμβολίζει το σωστό μέγεθος μερίδας για το σερβίρισμα ενός παιδιού.


O Π. Μπασουράκος μπορεί με τη βοήθεια της πυραμίδας προπλασμάτων μπορεί να εξάγει συμπεράσματα για την κατανομή του λίπους και του άλιπου ιστού σε 5 τμήματα του σώματος. Επικοινωνήστε μαζί του για την παροχή πλήρως εξατομικευμένων υπηρεσιών που ταιριάζουν στην περίπτωσή σας.