Διαιτολογικό Γραφείο

To Διαιτολογικό Γραφείο του Π. Μπασουράκου εδρεύει στη Σπάρτη. Οι νέες εγκαταστάσεις των γραφείων στη Λεωφόρο Λυκούργου 125 είναι εξοπλισμένες με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Σπάρτης, με εύκολη πρόσβαση (ισόγειο) με τα πόδια, με ποδήλατο, για μαμάδες με καροτσάκι μωρού και για αμαξίδιο ΑΜΕΑ. Eπίσης, προσφέρει άνετο parking για το αυτοκίνητό σας

Διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για λιπομέτρηση, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, μέτρηση VO2Submax, τεστ SatSelf (τεστ για την αξιολόγηση της οξειδωτικής ισορροπίας) κλπ.
Ο άνετος επαγγελματικός του χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και για τη φιλοξενία οργανωμένων εκπαιδευτικών επισκέψεων από μαθητές όλης της Λακωνίας.

Για να εξασφαλίσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, δεν απαιτείται πάντα η φυσική σας παρουσία στο διαιτολογικό γραφείο. O διαιτολόγος – διατροφολόγος Δρ. Π. Μπασουράκος μπορεί πλέον να σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε online συνεδρίες. Εξασφαλίστε online ανανέωση του προγράμματός σας με νέες επιλογές και συνταγές ανάλογα με την πορεία σας.

Μέσω email ή άλλης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μπορείτε να λαμβάνετε το διατροφικό σας πλάνο. Ο τρόπος αυτός αφορά ανθρώπους που είτε βρίσκονται μακριά από το διαιτολογικό γραφείο, είτε για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να το επισκεφθούν.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω της φόρμας επικοινωνίας, πατώντας το κουμπί “ραντεβού” ή μέσω Messenger. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω Skype από όπου διεξάγονται και τα Online ραντεβου/συνεδρίες.