Αξιολόγηση Οξειδωτικού Στρες: Sat Self

Η Αξιολόγηση Οξειδωτικού Στρες – Sat Self ελέγχει την ορθή κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής και του διατροφικού σχήματος που ακολουθείται. Επίσης ελέγχει την επιτυχία οποιασδήποτε αντιοξειδωτικής αγωγής ή άλλων φαρμακευτικών θεραπειών, παθολογικές καταστάσεις.

Πρόκειται για μια πρωτοπόρο, μη επεμβατική και προσιτή μέθοδο αξιολόγησης αντιοξειδωτικών. Δεν απαιτείται η λήψη αίματος ενώ τα αποτελέσματα του τεστ είναι άμεσα.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Ο εξεταζόμενος στο διαιτολογικό γραφείο, χρειάζεται, απλά, να τοποθετήσει ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι στο στόμα και να το μασήσει για 1 μόλις λεπτό. Η συγκέντρωση των αντιοξειδωτικών του σάλιου ανιχνεύεται μέσω μιας χρωματομετρικής αντίδρασης.

Προσθέτουμε μικρή ποσότητα σάλιου στο καστανοκόκκινο αρχικό διάλυμα σιδήρου και προκαλείται ο αποχρωματισμός του. Μπορούμε πλέον σε 2 λεπτά να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα. Κατά συνέπεια μπορούμε να έχουμε άμεση αξιολόγηση των αποτελεσμάτων ώστε να λάβετε τις απαραίτητες κατευθύνσεις.

Ο Π. Μπασουράκος βάσει των αποτελεσμάτων της Αξιολόγησης Οξειδωτικού Στρες – Sat Self, μπορεί να ελέγχει την ορθή κατανάλωση συμπληρωμάτων διατροφής και του διατροφικού σχήματος που ακολουθείται. Επίσης να προσεγγίσει την επιτυχία οποιασδήποτε αντιοξειδωτικής αγωγής ή άλλων φαρμακευτικών θεραπειών. Ακόμη, να εντοπίσει τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής και τις παθολογικές καταστάσεις. Τέλος, είναι σε θέση να σας κατευθύνει στο να ανακόψετε σημάδια πρόωρης αντιγήρανσης.

Επικοινωνήσετε μαζί του για να αναλάβει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα δίαιτας – διατροφής βασισμένο στα αποτελέσματα της Αξιολόγηση Οξειδωτικού Στρες – Sat Self.