Φως τον Σπορ: Υπέυθυνος διαιτολόγος διατροφολογος ακαδημιών Ολυμπιακού Σπάρτης Dr. Μπασουράκος

Στην οικογένεια του «ερυθρόλευκου» δικτύου σχολών ξανά η Σπάρτη. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την εκ νέου συνεργασία του με τους Λάκωνες.

«Η Σπάρτη είναι και πάλι κομμάτι του μεγαλύτερου δικτύου σχολών στην Ελλάδα, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των σχολών του Ολυμπιακού στις 39 σε ότι αφορά τον ελλαδικό χώρο! Ο Θρύλος αποκτά έτσι τον τέταρτο πυλώνα του στην Πελοπόννησο μετά την Καλαμάτα, την Πάτρα και τον Πύργο δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά της Λακωνίας, της Μεσσηνίας, της Αχαΐας και της Ηλείας αντίστοιχα, να ακολουθήσουν το όνειρό τους! Ο επικεφαλής της σχολής μας στη Σπάρτη, Νίκος Πανταζόπουλος υπογραμμίζει:
«Ξανά μαζί! Μετά από ένα διάστημα 18 μηνών απουσίας λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών του covid-19, είμαστε ξανά εδώ πιο δυνατοί, με αθλητική και κοινωνική φιλοσοφία για την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών της «ερυθρόλευκης» σχολής μας.

Έλα στην Οικογένεια του Θρύλου!
Ερυθρόλευκη Σπάρτη,
Ερυθρόλευκη Λακωνία!».

Ο Βασίλης Νάνος, διευθυντής δικτύου σχολών του Ολυμπιακού, τονίζει:
«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένειά μας τη Σπάρτη που θα εκπροσωπήσει επάξια όλο τον νομό της Λακωνίας, πρεσβεύοντας με τιμή τις αξίες του Ολυμπιακού. Είμαστε βέβαιοι πως το πρόγραμμα της σχολής θα έχει άμεσα αποτελέσματα ενώ πολύ σύντομα, στελέχη της Ακαδημίας μας θα γνωρίσουν από κοντά τους συνεργάτες μας στη Σπάρτη. Καλή αρχή!».

Στοιχεία Σχολής Σπάρτης:
  • Επικεφαλής: Νίκος Πανταζόπουλος
  • Τεχνικό Επιτελείο: Σταύρος Μανιάτης, Γιάννης Κέκερης, Γιώργος Νικόλαρος
  • Διατροφολόγος: Dr Παναγιώτης Μπασουράκος
  • Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Γιώργος Αγγελόπουλος
  • Εγκαταστάσεις: Sparta-Arena, Ριβιώτισσα Σπάρτης, 23100
  • Τηλ: 2731082255, 6993939394
  • Email: Email: olyschoolsparti@gmail.com
Πηγές: fosonline.gr
olympiacos.ogr