Δωρεάν Διαδικτυακή Ημερίδα 17-4-2021

«Άνθρωπος-Ευ ζην- Ευεξία-Διατροφή-Άθληση-Ψυχική Υγεία»

Δωρεάν διαδυκτυακή ημερίδα Από τον ΕΕΣ και το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης, με θέμα «Άνθρωπος-Ευ ζην- Ευεξία-Διατροφή-Άθληση-Ψυχική Υγεία» Ευχαριστούμε θερμά τον Δρ Παναγιώτη Μπασουράκο, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο-, την Αρετή Γεωργοπούλου MSc,Bsc, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, την Μάρθα Βερδήλου Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπεύτρια, Ψυχοδραματίστρια και τον Γεώργιο Κεραμιδά, Σύμβουλο Επιχειρήσεων και Προσωπικής Ανάπτυξης για την τιμητική αποδοχή της πρόσκλησής μας και την συμμετοχή τους στην ημερίδα μας με τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον Πρόεδρο του ΚΔΣ/ΕΕΣ Dr Αντώνιο Αυγερινό, για την διαδικτυακή του παρουσία στην Ημερίδα μας. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 17-4-2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00-21.30, μέσω της εφαρμογής «ΖΟΟΜ».

Την Ημερίδα θα συντονίσει η Δήμητρα Κ. Λαδά, Δικηγόρος Σπάρτης και Εθελόντρια του Τμήματος Υγείας του ΕΕΣ-Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης. Η παρακολούθηση της Διαδικτυακής Ημερίδας θα διαρκέσει 1,5 ώρες και η παρακολούθηση για όσους ενδιαφέρονται, είναι δωρεάν. Με την ημερίδα αυτή ο ΕΕΣ και το Περιφερειακό του Τμήμα στην Σπάρτη, προσπαθούν να προσεγγίσουν το Ευ ζην του Ανθρώπου μέσα από την Υγιεινή Διατροφή, την Άθληση και την Ψυχική Υγεία, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τρόπο ζωής του. Και αυτά όλα ιδιαίτερα, κατά την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε σε σχέση με την προσδοκία που όλοι έχουμε ότι, σύντομα θα επιστρέψουμε έστω μερικώς στην γνωστή μας καθημερινότητα, με το σωστό τρόπο.

«Μόνο εγώ μπορώ να αλλάξω την ζωή μου. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει για μένα» Κάρολ Μπερνέτ. Για το Περιφ. Τμ. Σπάρτης Η Πρόεδρος του ΔΣ Ποτούλα Ορφανού