Ο Σύλλογος Γυναικών Στεφανιάς, τίμησε φέτος την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», πραγματοποιώντας μια εξαιρετική ενημερωτική συζήτηση γύρω από τον πιο συχνό τύπο καρκίνου στις γυναίκες, εκείνον του μαστού.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Στεφανιάς, την Πέμπτη 8 Μαρτίου και στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία έχοντας αθρόα προσέλευση.

Κεντρικός εισηγητής ήταν ο Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Δρ. Παναγιώτης Μπασουράκος, ο οποίος ανέλυσε στο κοινό την επίδραση της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου, θέμα που είχε αναπτύξει εκτενέστατα και στο 11ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής στη Θεσσαλονίκη, ενώ απάντησε με προθυμία σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Στο τέλος της βραδιάς οι γυναίκες του συλλόγου προσέφεραν στον κ. Μπασουράκο ένα καλάθι με χειροποίητες δημιουργίες τους.

Ο PhD, MSc, BSc, BSc Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για τη θερμή υποδοχή και όλους τους παρευρισκόμενους για την πολύ ζεστή φιλοξενία τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Ευρώτα κ.κ. Ελένη Δεντάκου και Αργυρώ Κρητικάκου, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκάλας κα Ιωάννα Κούρλα, η πρόσφατα επανεκλεγείσα Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς κα Γεωργία Κωνσταντάκου και πλήθος κόσμου.

Leave a Comment